Salátová sůl
Související produkty
Detailní popis produktu
Dokonale vyladěná solící směs koření určená především na zeleninové a těstovinové saláty, ideální jako příměs do zálivek jogurtových, majonézových, octových a jiných.
Využití koření |
Salátová sůl je určena na dochucování salátů a dipů. Díky obsahu červené řepy Vám krásně zbarví Váš salát a vytvoří ho daleko atraktivnějším a oku lahodícím. |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Grilovaný hermelín se salátem, Hummus s červenou řepou, , Těstovinový salát s tuňákem a avokádem, Grilování s Lusskem
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | sůl (max. 80 %), červená řepa, citrón, bazalka, olivový olej, pepř mletý |
Odpovědět
Odpovědět