Blog

Vítejte na blogu, kde zjistíte nejen zajímavosti o koření, ale také se seznámíte s naší rodinnou firmou.

 

Jaké koření na ryby?

Koření je při přípravě rybích pokrmů skutečně hodně důležité, to vám řekne každý znalec rybích pokrmů. Ty správné přísady v koření na ryby vám totiž pomohou jak eliminovat typický rybí zápach již v pr...

Co je to fermentace?

Fermentace neboli kvašení není trendem jenom posledních let. Fermentace totiž existuje za účelem lepší stravitelnosti, uchovávání potravin a nutriční vyváženosti již od pradávna! Jak fermenta...

Zahřívací dýňový krém

Ingredience: malá dýně Hokaido 50 g. másla 1 cibule 2 stroužky česneku 1 mrkev 1 brambor 1 stonek řapíkatého celeru 1 bobkový list 3 hřebíčky tymián kousek zázvo...

3 položek celkem