Cibulová sůl
Související produkty
Detailní popis produktu
Baví vás chuť cibule? Nahraďte klasickou sůl touto podomácku vyráběnou cibulovou solí, která jenom podtrhne cibulovou chuť ve vašich pokrmech. Cibulová sůl je ideální jako přísada do polévek a omáček, s chutí můžete přidat určitě také do guláše nebo ragú.
Využití koření |
Cibulová sůl je vysoce ceněné koření zejména při přípravě guláše. Dokonalou vůni a skvělou chuť cibule obsažené v naší soli si rychle oblíbíte. Ochutit a zvýraznit chuť pomocí cibulové soli může vyzkoušet také při vaření ragů a různých omáček. |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Hranolky pro děti s cottage dipem, Polévka z pečené dýňě, Cibulačka, Silvestrovská netradiční kyselica, Cibulový chléb z droždí, Carpaccio z červené řepy s pomerančovou zálivkou, Quiche s karamelizovanou cibulkou, Slaný koláč s mrkví a cuketou, Rajská omáčka z kořenové zeleniny s hovězím masem, Paštika z kuřecích jater, Řízky z krkovice se slovenským salátem
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | Sůl max. 80 %, cibule |
Odpovědět