Cibulová sůl

Neohodnoceno
73,16 Kč 288,71 Kč 490,99 Kč od 73,16 Kč 104,51 Kč / 100 g 96,24 Kč / 100 g 49,10 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Klasika ke zvýraznění chuti oblíbených jídel.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Baví vás chuť cibule? Nahraďte klasickou sůl touto podomácku vyráběnou cibulovou solí, která jenom podtrhne cibulovou chuť ve vašich pokrmech. Cibulová sůl je ideální jako přísada do polévek a omáček, s chutí můžete přidat určitě také do guláše nebo ragú.

Využití koření
Cibulová sůl je vysoce ceněné koření zejména při přípravě guláše. Dokonalou vůni a skvělou chuť cibule obsažené v naší soli si rychle oblíbíte. Ochutit a zvýraznit chuť pomocí cibulové soli může vyzkoušet také při vaření ragů a různých omáček.

 
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Hranolky pro děti s cottage dipem, Polévka z pečené dýňě, Cibulačka, Silvestrovská netradiční kyselica, Cibulový chléb z droždí, Carpaccio z červené řepy s pomerančovou zálivkou, Quiche s karamelizovanou cibulkou, Slaný koláč s mrkví a cuketou, Rajská omáčka z kořenové zeleniny s hovězím masem, Paštika z kuřecích jater, Řízky z krkovice se slovenským salátem

Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucené soli
Hmotnost: 70g
Obsahuje: Sůl max. 80 %, cibule
Nevyplňujte toto pole:
AM Avatar autora 31.5.2023 17:11
Zatím dobrý chutný
Odpovědět