Česneková sůl
Související produkty
Detailní popis produktu
Česneková sůl můžete používat v kuchyni opravdu téměř všude, a to zejména pokud vaši strávníci milují česnek! Tato sůl je však jemnější než klasický čerstvý česnek, proto možná uspějete i tam, kde obvykle štiplavá nátura česneku vadí. Navíc.. existuje dneska v kuchyni něco zdravějšího než česnek? :)
Využití koření |
Česneková sůl má v kuchyni všestranné využití, což Vám umožní jakékoliv využití vás jen napadne. Česneková chuť je jemnější, takže můžete použít i při vaření pokrmů pro Vaše děti. Takový dip s česnekovou solí si jistě rychle oblíbí celá Vaše rodina. |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Cuketový krém s parmazánem, Hlívový guláš, Řízky z krkovice se slovenským salátem
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Falafel, Cuketová slaná buchta, Velikonoční sekaná plněná vejcem, Zapečený květák v sýrové omáčce, Paštika z kuřecích jater
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g, 300g |
Obsahuje: | Sůl max. 80 %, česnek |
Odpovědět
Odpovědět