Celerová sůl

Neohodnoceno
73,66 Kč 502,03 Kč od 73,66 Kč 105,23 Kč / 100 g 50,20 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks) Vyprodáno Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Speciální sůl univerzálního použití - pro slané i sladké pokrmy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Celerová sůl je v dnešní době již téměř naprostou samozřejmostí v kuchyni každé správné hospodyňky. Celerovou solí totiž můžete vylepšit téměř vše, na co si vzpomenete. Hodně často se těší veliké oblibě u ryb a mořských plodů, ale nejenom u nich. V podstatě všude, kde jste zvyklí používat klasickou sůl, můžete zkusit jídlo do jisté míry vylepšit touto celerovou solí - tedy například vajíčka, brambory, dušená zelenina, steaky, pečené maso a další.

Využití koření
Celerová sůl je určená k dochucování polévek a omáček. Můžete také využít na dochucení bramborové kaše. Je vhodná pro dochucení pokrmů jejímž základem je jakokoliv kořenová zelenina.

 

Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Hovězí kostky v celerovo - hořčičné omáčce

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucené soli
Hmotnost: 70g
Obsahuje: Sůl max. 80 %, CELER

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: