Celerová sůl
Související produkty
Detailní popis produktu
Celerová sůl je v dnešní době již téměř naprostou samozřejmostí v kuchyni každé správné hospodyňky. Celerovou solí totiž můžete vylepšit téměř vše, na co si vzpomenete. Hodně často se těší veliké oblibě u ryb a mořských plodů, ale nejenom u nich. V podstatě všude, kde jste zvyklí používat klasickou sůl, můžete zkusit jídlo do jisté míry vylepšit touto celerovou solí - tedy například vajíčka, brambory, dušená zelenina, steaky, pečené maso a další.
Využití koření |
Celerová sůl je určená k dochucování polévek a omáček. Můžete také využít na dochucení bramborové kaše. Je vhodná pro dochucení pokrmů jejímž základem je jakokoliv kořenová zelenina. |
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Hovězí kostky v celerovo - hořčičné omáčce
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | Sůl max. 80 %, CELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.