Bylinková sůl Zdravý základ každé kuchyně.
Související produkty
Detailní popis produktu
Bylinková sůl má jemnou a příjemnou vůni. Své místo si najde u venkovního grilování, do omáček, polévek, ale také jako ideální dochucovadlo dresinků do salátů a pomazánek. Můžete použít také do vody při vaření brambor a rýže.
Využití koření |
Bylinková sůl je velmi oblíbeným univerzálním dochucovadlem, který se hodí takřka ke všemu, co Vás napadne. Využití bylinkové soli najdete od polévky přes zeleninu až po masa. Je výborná také na dochucování příloh a dipů. Díky své univerzálnosti s tímto kořením neuděláte chybu. |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Focaccia s rajčátky a rozmarýnem, Hranolky pro děti s cottage dipem, Pórkovo-vajíčkový salát
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | sůl (max. 80 %), kopřiva, petrželová nať, česnek, koriandr, libeček, bazalka |
Odpovědět