Sůl na luštěniny Na všechny druhy luštěnin.
Související produkty
Detailní popis produktu
Spousta kořenové zeleniny a jako bonus k dokonalému vychucení špetka medvědího česneku, bazalky a dalších oblíbených bylinek. S tímto kořením neuděláte chybu, ať už je použijete na čočku, fazoli, hrách nebo třeba cizrnu!
Využití koření |
Koření luštěniny je určeno pro starou dobrou českou klasiku (čočka na kyselo, hrachová kaše, fazole), ze které udělá něco extra. Dnes oblíbený cizrnový sálat dochucen našim koření Luštěniny si velmi rychle oblíbíte. |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Pečené brambory s mákem a camembertem, Pražma s cizrnovým salátem
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | Sůl max. 80 %, cibule, CELER, mrkev, pastiňák, petržel nať, medvědí česnek, oregano, majoránka, bazalka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.