Sůl na pečené kuře

Neohodnoceno
73,31 Kč 289,77 Kč 487,20 Kč od 73,31 Kč 104,73 Kč / 100 g 96,59 Kč / 100 g 48,72 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Univerzální koření k přípravě luxusního a delikátního kuřete.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Využití koření
Pečené kuře je jak už název napovídá ideální směsí k přípravě toho nejdelikátnějšího kuřete. Je jedno, jestli budete kuře dělat v troubě nebe třeba klasicky postaru na ohništi. Použitím našeho koření kuře dokonale dochutíte a nemusíte přemýšlet, co byste jako koření ještě přihodili. Všechny složky koření pak ucítíte doslova v každém kousku kuřete!

 

Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Kuře na paprice

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucené soli
Hmotnost: 70g
Obsahuje: Sůl max. 80 %, CELER, mrkev, cibule, petržel, medvědí česnek, petrželová nať, paprika, citron, kmín, kurkuma, olej

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: