Sůl na pečené kuře
Sůl na pečené kuře – dokonale dochucená směs pro křehké a voňavé maso
Vyvážená směs soli, bylinek a koření určená speciálně pro pečené kuře. Dodává masu plnou chuť, zlatavou kůrku a příjemné aroma. Vhodná i pro jiná drůbeží jídla nebo grilování.
Výhody:
• ideální poměr soli a koření pro perfektní výsledek
• zvýrazní přirozenou chuť masa
• bez umělých přísad
• vhodná pro pečení, smažení i grilování
Ideální pro dochucení kuřecího masa před pečením nebo grilováním.
Před přípravou pečeného kuřecího masa nebo před grilováním rovnoměrně rozetřete sůl s bylinkami a kořením po celém kusu masa. Tato směs může být také součástí marinád pro intenzivnější chuť.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 392 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 94 | kcal |
Tuky celkové | 4,1 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,36 | g |
Sacharidy využitelné | 8,42 | g |
z toho cukry celkové | 1,6 | g |
Bílkoviny celkové | 3,32 | g |
Vláknina | 2 | g |
Sůl | 73,3 | g |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Kuře na paprice
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 50 g, 300 g, 1000 g |
Obsahuje: | Sůl max. 80 %, cibule, česnek, paprika, kmín mletý, slunečnicový olej, libeček, petrželová nať, tymián, kurkuma |
Skladování: | Skladujte v suchu a při pokojové teplotě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření |
Trvanlivost: | Při zakoupení 3 a více měsíců |
Alergeny: | Může obsahovat stopy alergenu hořčice skořápkové plody, celer a sezam |
Balení: | Pytlík |
Země původu: | ČR |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.