Pomerančová sůl

Neohodnoceno
74,43 Kč 508,24 Kč od 74,43 Kč 106,33 Kč / 100 g 50,82 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks) Vyprodáno Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Kousek exotiky ve vašem jídle.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pomerančová sůl je dalším typem z naší nabídky solí dochucené citrusovými plody, která se v kuchyni vůbec neztratí. Dochuťte si rybu nebo mořské plody tímto zázrakem a získáte další spektrum chutí a zážitků. Pokud není pomeranč vaším šálkem čaje, můžete vyzkoušet citronovou nebo limetkovou sůl z naší citrusové rodiny.

Využití koření
Pomerančová sůl je neobvyklým, ale o to více zajímavý kořením. Její využití najdete u přípravy ryb a mořských plodů. Svěží letní salát s pomerančovou solí je naprosto famózní. Grilované zelenině dodá svěží chuť.

 
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Tiramisu s pomerančovým cukrem, Carpaccio z červené řepy s pomerančovou zálivkou, Losos a chřestem a holandskou omáčkou, Voňavá granola, Paštika z kuřecích jater

Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucené soli
Hmotnost: 70g
Obsahuje: Sůl max 80 %, pomeranč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: