Pomerančová sůl
Související produkty
Detailní popis produktu
Pomerančová sůl je dalším typem z naší nabídky solí dochucené citrusovými plody, která se v kuchyni vůbec neztratí. Dochuťte si rybu nebo mořské plody tímto zázrakem a získáte další spektrum chutí a zážitků. Pokud není pomeranč vaším šálkem čaje, můžete vyzkoušet citronovou nebo limetkovou sůl z naší citrusové rodiny.
Využití koření |
Pomerančová sůl je neobvyklým, ale o to více zajímavý kořením. Její využití najdete u přípravy ryb a mořských plodů. Svěží letní salát s pomerančovou solí je naprosto famózní. Grilované zelenině dodá svěží chuť. |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Tiramisu s pomerančovým cukrem, Carpaccio z červené řepy s pomerančovou zálivkou, Losos a chřestem a holandskou omáčkou, Voňavá granola, Paštika z kuřecích jater
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | Sůl max 80 %, pomeranč |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.