Italská sůl
Italská sůl – chuť Itálie v každém jídle.
Vyvážená směs jemné soli a aromatických italských bylinek dodá pokrmům plnou chuť a vůni Středomoří. Skvěle se hodí k těstovinám, zelenině, masu i salátům.
Výhody:
 • harmonická kombinace soli a bylinek
 • univerzální použití v teplé i studené kuchyni
 • bez umělých přísad
 • snadné a rychlé dochucení jídel
 
 
 
Italská sůl koření inspirované tradiční italskou kuchyní.
Tato italská sůl je ideální pro dochucení široké škály jídel, včetně těstovin, pizzy, salátů, omáček, marinád a pečených pokrmů. Může být využívána při grilování nebo jako posyp na chléb s olivovým olejem.
Výživové údaje na 100 gramů:
| Energetická hodnota (kJ) | 221 | kJ | 
| Energetická hodnota (kcal) | 52 | kcal | 
| Tuky celkové | 0,3 | g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 | g | 
| Sacharidy využitelné | 7,7 | g | 
| z toho cukry celkové | 2,7 | g | 
| Bílkoviny celkové | 3,01 | g | 
| Sůl | 75,8 | g | 
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt:
 Focaccia s rajčátky a rozmarýnem
  Kuřecí prsa se zeleninou a kuskusem
 Hovězí trhaný krk alla bolognese
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ochucené soli | 
|---|---|
| Hmotnost: | 50 g, 300 g, 1000 g | 
| Obsahuje: | sůl (max. 80 %),česnek, rajčatové floky, bazalka, olivový olej | 
| Skladování: | Skladujte v suchu a při pokojové teplotě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření | 
| Trvanlivost: | Při zakoupení 3 a více měsíců | 
| Alergeny: | Může obsahovat stopy alergenu hořčice skořápkové plody, celer a sezam | 
| Balení: | Pytlík | 
| Země původu: | ČR | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Výpis hodnocení
Výpis diskuzí
Odpovědět

                        
                        
                        
