Italská sůl
Italská sůl – chuť Itálie v každém jídle.
Vyvážená směs jemné soli a aromatických italských bylinek dodá pokrmům plnou chuť a vůni Středomoří. Skvěle se hodí k těstovinám, zelenině, masu i salátům.
Výhody:
• harmonická kombinace soli a bylinek
• univerzální použití v teplé i studené kuchyni
• bez umělých přísad
• snadné a rychlé dochucení jídel
Italská sůl koření inspirované tradiční italskou kuchyní.
Tato italská sůl je ideální pro dochucení široké škály jídel, včetně těstovin, pizzy, salátů, omáček, marinád a pečených pokrmů. Může být využívána při grilování nebo jako posyp na chléb s olivovým olejem.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 221 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 52 | kcal |
Tuky celkové | 0,3 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 | g |
Sacharidy využitelné | 7,7 | g |
z toho cukry celkové | 2,7 | g |
Bílkoviny celkové | 3,01 | g |
Sůl | 75,8 | g |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt:
Focaccia s rajčátky a rozmarýnem
Kuřecí prsa se zeleninou a kuskusem
Hovězí trhaný krk alla bolognese
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 50 g, 300 g, 1000 g |
Obsahuje: | sůl (max. 80 %),česnek, rajčatové floky, bazalka, olivový olej |
Skladování: | Skladujte v suchu a při pokojové teplotě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření |
Trvanlivost: | Při zakoupení 3 a více měsíců |
Alergeny: | Může obsahovat stopy alergenu hořčice skořápkové plody, celer a sezam |
Balení: | Pytlík |
Země původu: | ČR |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Výpis hodnocení
Diskuze
Výpis diskuzí
Odpovědět