Italská sůl Přiveďte si kus Itálie na talíř.
Související produkty
Detailní popis produktu
Kořenící směs italská sůl je ideální při přípravě všech typů těstovin, do těstovinových a zeleninových salátů i při samotném dušení zeleniny. Neztratí se však ani například při dochucování rýže, polévek, při grilování, pečení a smažení masa / ryb, do mletých mas a tak podobně.
Využití koření |
Italská sůl je oblíbená směs koření určena na všechny druhy těstovin. Při výrobě omáčky na pizzu je Italská sůl skutečným základem úspěchu pro perfketní a vyváženou chuť. Po Špagetách s naší Italskou solí se u Vás doma jenom zapráší. |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Focaccia s rajčátky a rozmarýnem, Kuřecí prsa se zeleninou a kuskusem, Rajčatový salát s vejci, Hovězí trhaný krk alla bolognese
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | sůl (max. 80 %), česnek, rajčatové floky, bazalka, olivový olej |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.