Italská sůl Přiveďte si kus Itálie na talíř.

Neohodnoceno
73,68 Kč 294,11 Kč 493,29 Kč od 73,68 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (3 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Udělejte si těstoviny přesně jako v Itálii!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kořenící směs italská sůl je ideální při přípravě všech typů těstovin, do těstovinových a zeleninových salátů i při samotném dušení zeleniny. Neztratí se však ani například při dochucování rýže, polévek, při grilování, pečení a smažení masa / ryb, do mletých mas a tak podobně.

Využití koření
Italská sůl je oblíbená směs koření určena na všechny druhy těstovin. Při výrobě omáčky na pizzu je Italská sůl skutečným základem úspěchu pro perfketní a vyváženou chuť. Po Špagetách s naší Italskou solí se u Vás doma jenom zapráší.

 
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Focaccia s rajčátky a rozmarýnem, Kuřecí prsa se zeleninou a kuskusem, Rajčatový salát s vejci, Hovězí trhaný krk alla bolognese

Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucené soli
Hmotnost: 70g
Obsahuje: sůl (max. 80 %), česnek, rajčatové floky, bazalka, olivový olej

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: