Sůl na pečená masa Na všechny druhy pečených mas.
Související produkty
Detailní popis produktu
Grilovací sezona je pomalu za dveřmi! Pokud hledáte nějaké univerzální koření, které můžete použít na většinu druhů masa, už hledat nemusíte. S naším univerzálním grilovacím kořením určené přímo na pečení masa budete kulinářským králem všech grilovacích párty!
Využití koření |
Pečená masa jsou pestrou směsí, kterou si oblíbíte jako pomocníka při pečení všech druhů mas. Sekaná, karbanátky ale třeba i ražničí dostanou díky tomuhle koření úplně nový chuťový rozměr. |
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | sůl (max. 80 %), cibule, česnek, paprika, kmín mletý, mrkev, pastinák, olej slunečnicový, petrželová nať, rozmarýn, pepř černý |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.