Koření ratatouille
Koření Ratatouille s tímto složením přináší do pokrmu směs bylin, zeleniny a koření.
                            
                                4,6
                            
                            
                                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                40 hodnocení
                    
                            
                        
                     
 
 
 
 
Tato speciální směs byla vytvořena s ohledem na autentickou chuť ratatouille.
Koření s názvem Ratatouille v sobě nese vyváženou kombinaci ingrediencí, které zdůrazňují charakteristické chutě tohoto tradičního francouzského pokrmu. S tímto kořením můžete snadno připravit tradiční ratatouille nebo obohatit chuť jiných pokrmů.
Výživové údaje na 100 gramů:
| Energetická hodnota (kJ) | 924 | kJ | 
| Energetická hodnota (kcal) | 220 | kcal | 
| Tuky celkové | 2,9 | g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,24 | g | 
| Sacharidy využitelné | 34,8 | g | 
| z toho cukry celkové | 16 | g | 
| Bílkoviny celkové | 8,7 | g | 
| Sůl | 0,12 | g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zachraň mě | 
|---|---|
| Hmotnost: | 50 g, 90 g, 300 g, 600 g | 
| Obsahuje: | Sůl max. 35 %, cibule, rajče, paprika, petržel nať, česnek, tymián, bazalka, majoránka, olej slunečnicový | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
                    
                        4,6
                    
                    
                            
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                40 hodnocení
                    
                    
                
                                
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
 
                         
                         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
            