Kurkuma
Kurkuma je významným kořením ve světové kuchyni. Její výrazná barva a chuť ji dělají nezbytným prvkem mnoha pokrmů a receptů.
 
 
 
 
Kurkuma je široce používána v kuchyních různých kultur, zejména v indické, thajské a v dalších asijských kuchyních. Často je součástí kořenících směsí a je používána při přípravě masa, ryb, omáček, polévek a různých druhů rýže.
Výživové údaje na 100 gramů:
| Energetická hodnota (kJ) | 1296 | kJ | 
| Energetická hodnota (kcal) | 308 | kcal | 
| Tuky celkové | 1,7 | g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,04 | g | 
| Sacharidy využitelné | 53,2 | g | 
| z toho cukry celkové | 4,3 | g | 
| Bílkoviny celkové | 9,5 | g | 
| Sůl | 0,07 | g | 
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt:
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jednodruhové koření | 
|---|---|
| Hmotnost: | 30 g, 100 g | 
| Obsahuje: | kurkuma kořen mletý | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                         
                         
                        
 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            