4,1
                            
                            
                                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                9 hodnocení
                    
                            
                        
                     
  
 
 
 
Libeček je ceněný pro svůj charakteristický aromatický profil a je důležitým prvkem mnoha tradičních evropských receptů.
Jeho bylinková a pikantní chuť přidává do jídel hloubku a bohatost. Je oblíbený pro svou schopnost přidávat hloubku chuti do polévek, omáček, gulášů a pokrmů s masem.
Výživové údaje na 100 gramů:
| Energetická hodnota (kJ) | 1344 | kJ | 
| Energetická hodnota (kcal) | 321 | kcal | 
| Tuky celkové | 5,4 | g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1 | g | 
| Sacharidy využitelné | 33,9 | g | 
| z toho cukry celkové | 27,2 | g | 
| Bílkoviny celkové | 23,8 | g | 
| Sůl | 0,4 | g | 
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt:
 Zapečený květák v sýrové omáčce
  Zapečený květák v sýrové omáčce
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jednodruhové koření | 
|---|---|
| Hmotnost: | 15 g, 100 g | 
| Obsahuje: | libeček list | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
                    
                        4,1
                    
                    
                            
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                9 hodnocení
                    
                    
                
                                
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
 
                         
                         
                         
                         
                        

 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            