Čínská sůl
Související produkty
Detailní popis produktu
Máte rádi pokrmy na způsob čínské kuchyně, ale stále nemáte po ruce všechna potřebná koření? Pokud budete mít ve své kořence čínskou sůl, tak máte vyhráno, protože další koření už nebudete potřebovat!
Využití koření |
Čínská sůl je velmi oblíbená mezi příznivci asijské kuchyně. Je vhodná na dochucení nudlí, zeleniny ale také i masa pro přípravu právě asijských pokrmů. Chuť je velmi výrazná. |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Kuřecí ala čína, Kuřecí na asijský způsob
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | Sůl max 80 %, zázvor, kurkuma, chilli mleté, fenykl mletý, skořice mletá, celerová nať |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.