Jablečně medový ocet
Detailní popis produktu
Jablečně medový ocet má charakteristickou kombinaci chutí jablek, kyselosti octa a sladkosti medu. Jeho vůně je ovocná s jemným nádechem kyselosti.
Ocet je založený na pomalém kvašení trvající více než rok z jablek z moravských sadů. Prochází dvěma fermentačními procesy. Jablečně medový ocet se používá jako součást různých kuchařských receptů, doplňuje jídla a pokrmy s jemnými kyselými tóny. Může být využit jako součást salátových zálivek, marinád pro maso a zeleninu, nebo jako dochucovadlo pro různá jídla.
O nás
Jsme rodinná firma pocházející z Mistřic u Uherského Hradiště, která se zabývá výrobou jedinečného fermentovaného koření. Zajímá vás více náš příběh? Přečíst si ho můžete ZDE.
Fermentované koření Lussk
Koření, které chutná.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené octy |
---|---|
Obsahuje: | Jablečný ocet 85 %, medový ocet 15 % |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.