
Hovězí trhaný krk alla bolognese
Boloňská omáčka s mletým masem je naprostá klasika italské kuchyně. Pokud chcete změnu, maso nechejte v celku. Tak jako ...
Boloňská omáčka s mletým masem je naprostá klasika italské kuchyně. Pokud chcete změnu, maso nechejte v celku. Tak jako ...
Mám ráda, když se omáčky můžou dělat na zeleninovém základě. Čímž pozvedneme nutriční hodnoty pokrmu a navíc schováme ze...
Losos s chřestem a holandskou omáčkou Rychlý, svěží a snadný recept vonící jarem. Šťavnatý losos v citronovém kabátku, ...
Guacamole, V překladu guacamole znamená avokádová salsa. Vychutnat si ho můžete jako pomazánku nebo součást dalších j...
Květákovo-quinoové placičky pokud ještě neznáte quinou, tak určitě je čas to napravit. Můžete ji najít taky pod názvem merlík čil...
Tvarůžkový ďábelský tatarák, z moravského zrajícího sýru, který se vyrábí z odtučněného mléka si můžete vytvořit nejednu ...
Carpaccio z červené řepy s pomerančovou zálivkou, perfektní předkrm nebo také lehká večeře plná vitamínů. K červené řepě se hodí ...
Silvestrovká netradiční kyselica, Polévka je grunt. A proto pro vás máme připravenou vydatnou kyselicu, která v...