
Velikonoční sekaná plněná vejcem
Velikonoční sekaná plněná vejcem, Z historie lze dohledat, že sekaná se v českých zemích připravovala již od středověku...
Velikonoční sekaná plněná vejcem, Z historie lze dohledat, že sekaná se v českých zemích připravovala již od středověku...
Losos s chřestem a holandskou omáčkou Rychlý, svěží a snadný recept vonící jarem. Šťavnatý losos v citronovém kabátku, ...
Guacamole, V překladu guacamole znamená avokádová salsa. Vychutnat si ho můžete jako pomazánku nebo součást dalších j...
Polévka z červené čočky Už jste objevili kouzlo červené čočky? Patří mezi nejlépe stravitelné luštěniny. Obsahuje hodně...
Celer nemusíme používat pouze do svíčkové či vývaru. Skvěle se hodí i k červenému masu. V kombinaci s fermentovaným koře...
Voňavá granola Velmi jsem si oblíbila domácí granolu na snídani s kvalitním jogurtem. Je to skvělá rychlovka. N...
Quiche s karamelizovanou cibulkou quiche neboli slaný koláč má údajně francouzské, ale i německé kořeny. Lotrinsko ho pov...
Budapešťská pomazánka, kombinace tvarohu se sladkou kápií, cibulkou a mletou červenou i uzenou paprikou od Lussk obzvlá...