
Hovězí kostky v celerovo - hořčičné omáčce
Celer nemusíme používat pouze do svíčkové či vývaru. Skvěle se hodí i k červenému masu. V kombinaci s fermentovaným koře...
Celer nemusíme používat pouze do svíčkové či vývaru. Skvěle se hodí i k červenému masu. V kombinaci s fermentovaným koře...
Květákovo-quinoové placičky pokud ještě neznáte quinou, tak určitě je čas to napravit. Můžete ji najít taky pod názvem merlík čil...
Fazolové lusky na smetaně, k zeleným fazolkám se jednoznačně hodí slanina. Slaninu nemám, za to mám úžasné šp...
Silvestrovká netradiční kyselica, Polévka je grunt. A proto pro vás máme připravenou vydatnou kyselicu, která v...
Kuře na paprice, je pokrm, který pochází z Maďarska, tam je známý pod názvem „paprikás csirke“. Stal se ob...
Pečená husí stehna se zelím a lokšemi. Svátek svatého Martina, jedenáctý listopad. Můžeme si jej spojit s příchodem prv...
Medové kuřecí paličky, dokonale opečené kuřecí stehýnka ve sladko-pálivé omáčce obzvláštní jinak všední pokrm. Jemné ma...
Snadná a rychlá pochoutka, která nikdy neomrzí. Z vařeného masa ještě navíc můžete udělat polévku a věřím, že vaše drahé...