Tvarůžkový ďábelský tatarák

Tvarůžkový ďábelský tatarák,
 
z moravského zrajícího sýru, který se vyrábí z odtučněného mléka si můžete vytvořit nejednu voňavou pochoutku. V kombinaci s pálivým kořením Lussk jistě neurazíte žádného gurmána. 
 
 
Potřebujeme:
200 g tvarůžků
1 menší cibule
80 g změklého másla
1 zarovnaná lžička dijonské hořčice
1 stroužek česneku
 
Cibuli oloupeme a nakrájíme na velké kostky. Tvarůžky vložíme do sekáčku společně s cibulí. Nasekáme na drobné kousky velikosti cca 2-3 mm. Máslo utřeme s kořením a česnekem. Smícháme vše dohromady a dochutíme dle chuti. Podáváme na opečeném pečivu. Navíc můžeme přidat čerstvé nebo sušené bylinky (petrželku, medvědí česnek) od Lussk.
 
Přejeme dobrou chuť :)
 

 

Recept pro Vás připravila naše skvělá Kuchtýna! Sledovat ji můžete na sociálních sítích:

• facebook - Kuchtýna

• instagram - Kuchtýna

untitled-4258