Papriková sůl
Související produkty
Detailní popis produktu
Papriková sůl výrazným způsobem dokáže ochutit a zvýraznit chuť omáček, gulášů, ragů nebo třeba steaků a pečeného masa. Pro všechny milovníky papriky naprostá povinnost!
Využití koření |
Papriková sůl je skvělým kořením pro přípravu guláše. Charakterizuje se intenzivní a perfektní chutí a silným aroma, který dodá Vašemu guláši dokonalost. |
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | Sůl max. 80 %, paprika červená |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.