
Hovězí trhaný krk alla bolognese
Boloňská omáčka s mletým masem je naprostá klasika italské kuchyně. Pokud chcete změnu, maso nechejte v celku. Tak jako ...
Boloňská omáčka s mletým masem je naprostá klasika italské kuchyně. Pokud chcete změnu, maso nechejte v celku. Tak jako ...
Mám ráda, když se omáčky můžou dělat na zeleninovém základě. Čímž pozvedneme nutriční hodnoty pokrmu a navíc schováme ze...
Zapečený květák v sýrové omáčce, Ačkoliv je tohle jídlo vegetariánské, i tak zasytí díky vysokému obsahu vlákniny květáku na delš...
Špagety s krevetami a řapíkatým celerem, Dokonale uvařené špagety ,,al dente" čili na skus s mořskými plody. Jistě Vám ...
Velikonoční sekaná plněná vejcem, Z historie lze dohledat, že sekaná se v českých zemích připravovala již od středověku...
Losos s chřestem a holandskou omáčkou Rychlý, svěží a snadný recept vonící jarem. Šťavnatý losos v citronovém kabátku, ...
Guacamole, V překladu guacamole znamená avokádová salsa. Vychutnat si ho můžete jako pomazánku nebo součást dalších j...
Polévka z červené čočky Už jste objevili kouzlo červené čočky? Patří mezi nejlépe stravitelné luštěniny. Obsahuje hodně...