Objednávku si u nás můžete vytvořit i telefonicky na čísle 773 705 716. 🙂 Volat můžete ve všední dny od 10:00 do 13:00 hodin.

Fermentované koření Na ryby

Obohaťte chuť svých rybích pokrmů tím nejlepším - naše fermentované koření speciálně navržené pro ryby.

Dostupnost Skladem (104 ks)
Můžeme doručit do:
5.11.2024
111,89 Kč 139,86 Kč / 100 g
Fermentované koření Na ryby

Co dělá naše fermentované koření pro ryby tak jedinečným?

Speciální proces fermentace zajišťuje, že koření propůjčuje pokrmům bohatou a pronikavou chuť, zároveň zvýrazňuje přirozené aroma ryb. Oživte vaření ryb s naším fermentovaným kořením a přineste do své kuchyně nový rozměr chuťového zážitku. Stačí jen posypat na rybu před pečením, grilováním nebo smažením, a okamžitě získáte bohatší a chutnější pokrm. 

 

Výživové údaje na 100 gramů:

Energetická hodnota (kj) 1163 kj
Energetická hodnota (kcal) 277 kcal
Tuky celkové 2,9 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 0,27 g
Sacharidy využitelné 41 g
  z toho cukry celkové 21,5 g
Bílkoviny celkové 10,8 g
Sůl 48,7 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Fermentované koření
Hmotnost: 80 g
Obsahuje: Cibule, česnek, kmín, paprika sladká, mořská sůl (max. 5 %), citrón, bazalka, petržel list, pepř černý

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

FK Univerzální
111,33 Kč

Přineste do své kuchyně magický dotek s naším fermentovaným kořením. Tato unikátní směs bylin a koření je stvořena...

1690
FK Ďábelské
118,50 Kč

Naše Ďábelské fermentované koření je přesně to, co hledáte! Tato směs vybraných koření a chilli papriček vytváří...

1696
FK Na pečené kuře
120,18 Kč

Tato unikátní směs vybraných bylin a koření byla vytvořena s ohledem na to, aby dokonale podtrhla chuť a aroma...

1708
FK italské na těstoviny
110,66 Kč

Naše fermentované koření na těstoviny je skvělou volbou pro každého, kdo miluje těstoviny a hledá jednoduchý způsob,...

1732