POZOR! Od 3.4.2024 změna bankovního účtu!

Škvařené vepřové sádlo

Vepřové sádlo je oblíbené pro své vlastnosti, které lze skvěle využít v kuchyni při vaření, smažení i pečení.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
150,86 Kč 44,37 Kč / 100 g
Škvařené vepřové sádlo
Congrady sadlo
Novinka

Sněhobílé škvařené sádlo - má všestranné využití v kuchyni, jako medicína i v kosmetice. Je čistě přírodní a neobsahuje dochucovadla, ani barviva. Je teplotně stabilní, vytváří příjemnou chuť a vůni. Směle jej použijte na vaření, smažení i pečení. Uvítají ho i lidé s intoleranci na laktózu.

TRADICE FIRMY ČONGRÁDY:

Konzervované výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil dědeček Zuzany - Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vyrábět domácí paštiky, pomazánky a masové konzervy s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa. Rodina navázala na jeho zkušenosti a již více než 10 let přináší na stoly zákazníků výrobky pouze z přírodních ingrediencí. Z velkého díku se jeho jméno vyjímá na jejich každém výrobku. 

Paštiky, masové výrobky, sádlo a škvarky značky Čongrády jsou vyrobeny pouze z přírodních ingrediencí, s vyváženou chutí, a hlavně ze skutečného a kvalitního masa. Poctivé a trvanlivé. Přesně takové, jako byste si udělali sami doma. Bez obav je můžete dopřát svým dětem a celiaci si také nepřijdou zkrátka.

Čongrády je držitelem ocenění Great Taste, Regionální potravina, Klasa, Potravina z kraje Přemysla Oráče a certifikace výrobků Dolního Poohří. Pro vás i pro další generace tu zachovávají do budoucna jejich chutě a tradice. Nechte si chutnat.

Další informace:

  • hmotnost 340 g
  • balení ve sklenici
  • skladování: Uzavřenou sklenici skladujte při teplotě od 2-20 °C
  • trvanlivost 6 měsíců

Doplňkové parametry

Kategorie: Dobroty pro každého
Hmotnost: 340 g
Obsahuje: škvařené vepřové sádlo
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: