Tvarůžkový ďábelský tatarák

Tvarůžkový ďábelský tatarák,
 
z moravského zrajícího sýru, který se vyrábí z odtučněného mléka si můžete vytvořit nejednu voňavou pochoutku. V kombinaci s pálivým kořením Lussk jistě neurazíte žádného gurmána. 
 
 
Potřebujeme:
200 g tvarůžků
1 menší cibule
80 g změklého másla
1 zarovnaná lžička dijonské hořčice
1 stroužek česneku
1 lžička ďábelského koření Lussk
1 lžička pálivé papriky Lussk
mleté chilli Lussk dle chuti 
 
Cibuli oloupeme a nakrájíme na velké kostky. Tvarůžky vložíme do sekáčku společně s cibulí. Nasekáme na drobné kousky velikosti cca 2-3 mm. Máslo utřeme s kořením a česnekem. Smícháme vše dohromady a dochutíme dle chuti. Podáváme na opečeném pečivu. Navíc můžeme přidat čerstvé nebo sušené bylinky (petrželku, medvědí česnek) od Lussk.
 
Přejeme dobrou chuť :)
 

 

Recept pro Vás připravila naše skvělá Kuchtýna! Sledovat ji můžete na sociálních sítích:

• facebook - Kuchtýna

• instagram - Kuchtýna

untitled-4258

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení