Nakládaný sýr

Nakládaný sýr
 
Přicházíme s tipem na skvělé občerstvení nejen pro návštěvu. Naložený sýr v lednici vydrží i delší dobu, pokud ho tedy vydržíte nesníst. Koření jsme nemohli použít jiné, než přímo na sýry, které zrálo v červeném víně.
 
 
Potřebujeme:
500 g tvrdého sýru (gouda, ementál,...)
2 stroužky česneku
 
Sýr nakrájíme na stejné kosičky o velikosti zhruba 1 cm. Přidáme prolisovaný česnek, olej a lžíci koření na sýry Lussk. Promícháme a vložíme v uzavřené nádobě do lednice. Sýr skvěle doplní třeba obloženou mísu. Před podáváním opět promícháme. 
 

Přejeme vám dobrou chuť


Recept pro Vás připravila naše skvělá Kuchtýna! Sledovat ji můžete na sociálních sítích:

• facebook - Kuchtýna

• instagram - Kuchtýna

untitled-4258