Chutney švestkové
Švestkové chutney s orientálním šmrncem.
Objevte švestkové chutney z Bílých Karpat – jedinečnou kombinaci českých švestek a orientálního koření, která promění každé jídlo v kulinářský zážitek. Tahle hustá omáčka s bohatou chutí a vůní dalekého východu skvěle doplní maso, sýry i vegetariánské dobroty. Ručně vyráběná bez chemie, s láskou k tradici i exotice.
✔️ Sladko-pikantní chuť s orientálním nádechem
✔️ Výborné k masu, sýrům i rostlinné kuchyni
✔️ Ruční výroba z kvalitních surovin
✔️ Bez konzervantů a umělých přísad
Chutney švestkové
Vyzrálé švestky z našeho sadu a směs omamně vonícího koření. Cestování se zavřenýma očima! Tohle švestkové chutney vás přenese z Česka do voňavého a barevného světa orientu.
Jak si naše švestkové chutney nejlépe vychutnat?
My ho milujeme jakkoliv. K rýži, do omáček k masům, ke klobáskám, k plísňovému sýru. K pečeným bramborám i na čerstvý a voňavý chléb. Klidně každý den.
Skladování:
Žádná z našich omáček nemá ráda sluníčko a teplo, proto je po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 324,4 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 77,5 | kcal |
Tuky celkové | 0,1 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 | g |
Sacharidy využitelné | 30 | g |
z toho cukry celkové | 13,2 | g |
Bílkoviny celkové | 0,8 | g |
Sůl | 0,8 | g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Džemy |
---|---|
EAN: | 8594165358509 |
Hmotnost: | 150 g |
Obsahuje: | švestky 46 %, třtinový cukr, cibule, jablečný ocet, rozinky, zázvor, směs koření (černá hořčice, římský kmín, sladká paprika, chilli), sůl |
Skladování: | Žádná z našich omáček nemá ráda sluníčko a teplo, proto je po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. |
Trvanlivost: | Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 10 dnů. |
Balení: | Sklo |
Země původu: | ČR |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.