Chilli omáčka
Chilli omáčka – ostrá tak akorát.
Má šmrnc, ale nepřebije chuť jídla – ideální pro všechny, kdo milují pálivé, ale nechtějí přijít o chuťový zážitek. Chilli omáčka je vyráběná ručně, bez zbytečné chemie a pěkně po česku. Připravte se na návykovou kombinaci ostrosti a poctivé chuti, která se hodí k masu, sýrům, grilované zelenině i do marinád nebo domácích dipů. Jednoduše – kapka k jídlu, šmrnc na talíři.
✔️ Ruční výroba
✔️ Bez konzervantů a umělých dochucovadel
✔️ Vyrobeno v Česku
✔️ Skvělá ke grilování, masu i sýrům
Chilli omáčka
Tady to vezmeme pěkně z vostra. Přesně taková je totiž naše Chilli omáčka. Plakat z ní ale určitě nebudete. Leda proto, že jste si rovnou nekoupili o skleničku navíc!
Jak si naši Chilli omáčku nejlépe vychutnat?
Je skvělá k pečenému masu, perfektně ladí k sýrům a rozhodně svou přítomností potěší i grilovanou zeleninu. Lžičku můžete přidat do marinád a druhou k dipům.
Složení:
chilli papričky (60 %), rajčatový protlak, citrónová šťáva (BIO), česnek, sůl
Skladování:
Žádná z našich omáček nemá ráda sluníčko a teplo, proto je po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 665,9 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 159,1 | kcal |
Tuky celkové | 0,1 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 | g |
Sacharidy využitelné | 42,4 | g |
z toho cukry celkové | 37,1 | g |
Bílkoviny celkové | 0,5 | g |
Sůl | 0,5 | g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Džemy |
---|---|
EAN: | 8594165358523 |
Hmotnost: | 150 g |
Obsahuje: | chilli papričky (60 %), rajčatový protlak, citrónová šťáva (BIO), česnek, sůl |
Skladování: | Žádná z našich omáček nemá ráda sluníčko a teplo, proto je po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. |
Trvanlivost: | Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 10 dnů. |
Balení: | Sklo |
Země původu: | ČR |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.