Petrželková sůl
Související produkty
Detailní popis produktu
Petrželová sůl je takovým všestranným pomocníkem v kuchyni, neboť se hodí opravdu téměř do všude. Pokud chcete vykouzlit nějaké ne tak fádní jídlo a nevíte jak, stačí použít petrželovou sůl a hned pokrm pozvednete o úroveň výše.
Využití koření |
Petrželová sůl patří k univerzálním kořením v naší nabídce. Její možnosti použití jsou neomezené a vhodné takřka ke všemu. Dochutí polévku, přílohy ale také maso a ryby. Dip s petrželovou solí je taktéž velmi oblíbený. |
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Cuketová slaná buchta
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | Sůl max 80 %, petržel |
Odpovědět