Petrželová sůl

Neohodnoceno
55 Kč
Skladem (> 5 ks)

Netradičně tradiční přírodní koření.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Petrželová sůl je takovým všestranným pomocníkem v kuchyni, neboť se hodí opravdu téměř do všude. Pokud chcete vykouzlit nějaké ne tak fádní jídlo a nevíte jak, stačí použít petrželovou sůl a hned pokrm pozvednete o úroveň výše.

Využití koření
Petrželová sůl patří k univerzálním kořením v naší nabídce. Její možnosti použití jsou neomezené a vhodné takřka ke všemu. Dochutí polévku, přílohy ale také maso a ryby. Dip s petrželovou solí je taktéž velmi oblíbený.

 

Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucené soli
Hmotnost: 0.07 kg
Hmotnost: 70 g
Obsahuje: Sůl max 80 %, petržel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: