Limetková sůl
Související produkty
Detailní popis produktu
Limetková sůl je svým způsobem použití podobně zaměřená jako citronová sůl. Můžete ji tudíž použít jako dochucovadlo k rybám a dalším mořským plodům, nicméně neztratí se u dochucování klasických salátů nebo steaků.
Využití koření |
Limetová sůl je vítaným pomocníkem k dochucování ryb a mořských plodů. Chuť je výrazná a intenzivní. Svěží letní sálátek s naší Limetovou solí si skrátka zamilujete. Zajímavý a neopakovatelný chuťový zážitek je dochucení Vašeho steaku naší limetovou soli. Tohle nevšední koření si brzy zamilujete. |
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucené soli |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |
Hmotnost: | 70g |
Obsahuje: | Sůl max. 80 %, limetka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.