Italská sůl 1000 g

Neohodnoceno
719 Kč
Skladem (5 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kořenící směs italská sůl je ideální při přípravě všech typů těstovin, do těstovinových a zeleninových salátů i při samotném dušení zeleniny. Neztratí se však ani například při dochucování rýže, polévek, při grilování, pečení a smažení masa / ryb, do mletých mas a tak podobně.

Využití koření
Italská sůl je oblíbená směs koření určena na všechny druhy těstovin. Při výrobě omáčky na pizzu je Italská sůl skutečným základem úspěchu pro perfketní a vyváženou chuť. Po Špagetách s naší Italskou solí se u Vás doma jenom zapráší.

 

Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Velká balení
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: