Citrónová sůl 1000 g

Neohodnoceno
669 Kč
Skladem (3 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Citronová sůl se v kuchyni hodí nejen k dochucení pokrmů z ryb a mořských plodů, ale také například ke zvýraznění chutí u salátů nebo steaků. Sůl navíc velmi snadno absorbuje okolní chutě a vůně, proto je ideálním "nosičem" jemného aroma.

Využití koření
Citronová sůl je vynikajícím dochucovacím prostředkem k přípavě ryb a mořských plodů. Chuť je výrazná a velmi příjemná. Koření dodá tu správnou chuť Vašim omáčkám, dipům, ale také třeba grilované zelenině.

 

Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Velká balení
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: